Rörigt!

Ibland vet man varken ut eller in, idag är en sådan dag, fruktansvärt vill jag tillägga.
Dom säger att det inte är lätt när det är svårt, men vad gör man när det till  och med blir svårt när det är lätt?

Vad stjärnorna säger om mig idag!

Du känner dig orolig och osäker av någon anledning och det är din egen rädsla som är en av dina största stötestenar just nu. Om du bara kan slappna av och låta saker hända i dag kommer det att bli mycket bättre. Försök inte att verka för omedelbara resultat, det fungerar inte bra

Per aspera ad astra

När en Jungfru och en Kräfta träffas skapas en jordnära relation där styrkan i relation växer. Denna relation har stor potential att bli bättre och bättre över tiden. Båda är målinriktade och disciplinerade, och ärliga samt hängivna till varandra. Här finns ingen kärlek av lätvikt: för dessa två passar inte en flirt, de båda har stor beundran för varandra. Jungfrun respekterar Kräftans tysta styrka och engagemang medan Kräftan uppskattar Jungfruns stora anpassningsförmåga och intelligens.

Det bästa med relationen är deras förmåga att arbeta mot samma mål. Dessa parter uppskattar ett stabilt hem och fina saker. Jungfrun gillar verkligan att hjälpa Kräftan med att uppnå deras gemensamma mål. De har samma mål och begär, detta borgar för en mycket kompatibel relation.

RSS 2.0